't Brakenkerkje

Eli GoffaOpening van het Theaterseizoen   Eli Goffa Written in The Stars

            

Zaterdag 2 oktober, aanvang 20.30 uur.  

Zijn optreden op Manana Manana was weer van grote schoonheid. Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa een van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters.
Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken.
Enfin:  Bijna te veel superlatieven om in een persoon te verenigen.  Toch is het zo.    
Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas(BE). Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek.
Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.  
Over zijn nieuwe album schreef Willem Jongeneelen (Oor Magazine NL) het volgende: "Wat een stem, wat een klank, wat een harmonieën. Eli Goffa barst van het talent, schrijft prachtige poëtische teksten en blijft met zijn stem zuiver tot in de hoogste regionen." "Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, matuur en vol gepassioneerde finesse en vaak schroeiend van emotie." Aldus Steven Kauffmann in zijn recensie in het online magazine Rootsville. De review van 'Cutting Edge' luidt; "Eli Goffa heeft met "Written in the stars" een beklijvend en ijzersterk debuutalbum gemaakt. Omdat "Written in the stars" helemaal aan het einde van 2017 werd uitgebracht, kwam ze te laat om eventueel de eindejaarslijstjes te halen. Maar daarop zou deze topplaat zeker niet misstaan hebben.

Ze is pure klasse."


Reserveren? KLIK HIER