't Brakenkerkje

NajaarsBlues

12 oktober 2019: SimonèZ en Koor Grenzenloos. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, brengen SimonèZ en koor Grenzenloos een gezamenlijk concert waarin de najaarsblues centraal staat. Heerlijke muziek, verschillende stijlen, uit alle windstreken. Natuurlijk komt de blues voorbij, maar de najaarsblues hoort u deze avond vooral terug in figuurlijke zin. Soms een beetje melancholisch maar altijd met een positieve twist! SimonèZ en Grenzenloos zijn goede bekenden van elkaar.
Simone, de zangeres van SimonèZ, maakte jarenlang deel uit van het koor. Nu treedt zij op met haar man Dirk-Jan Zuurbier als duo.
Het dagelijks geluk en de ellende bezingen en bespelen zij met hart en ziel in het programma ‘und Schmerz en Smart et Amour’ waarmee zij door de kop van Noord-Holland toeren.
Tijdens het gezamenlijk spelen zij onder andere een aantal nummers uit dit programma met een lach en een traan, dat kan in het Nederlands, maar net zo goed, in het Engels, Frans, Duits of Turks zijn.
Een confrontatie met de passie van de liefde en de schaduwzijde van het leven is hierbij onvermijdelijk.

Meer informatie over SimonèZ vindt u op www.simonez.nl.
Grenzenloos is een koor bestaande uit zeven zangers en zeven zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken.
Het koor is opgericht in 2000 en staat sinds begin 2017 onder leiding van dirigent Rens Boerke.
Het koor brengt een zo breed mogelijk repertoire. Voornamelijk pop, maar ook stukken uit musicals, klassieke nummers; a capella en up-tempo. Er wordt meerstemmig gezongen. Vier-, vijf- of zes stemmig zingen is voor het koor eerder een uitdaging dan een probleem! In 2017 en 2018 heeft het koor onder andere optredens verzorgd in theater Cool (samen met de 3J’s), tijdens het korenfestival in Medemblik en natuurlijk in onze vertrouwde thuishaven; Het Brakenkerkje in Obdam.

Informatie over het koor leest u op de website: www.koorgrenzenloos.nl

Graag zien wij u op 12 oktober 2019 om 20:30 uur.


Een totaal overzicht van ons programma vindt u op https://www.concertcheck.nl

Reserveren? KLIK HIER